Clinica Veterinara
Constanta


NOU !!!
Pet Hotel


la standarde inalte internationale (incalzire centralizata, camere de supraveghere, personal calificat) pentru confortul si siguranta animalelor d-voastra de companie (catei, pisici si nu numai).

MEGAVET & PET HOTEL 5 * vá pune la dispozitie urmatoarele facilitati:
  • 16 camere individuale pentru cáinii din rasele mici /medii avand incalzire si monitorizare video proprie
  • 16 padocuri exterioare pentru cáinii mari , inchise avánd fiecare curte proprie partial acoperitá
  • o cládire separatá avánd 24 locuri individuale pentru pisici cu incálzire , aer conditionat si monitorizare video.
  • curte interioará cu spatiu de joacá amenajat pentru cáini .

Pet Hotelul de cinci stele este desevit de personal tot parcursul zilei asigurandu-se permanent curatenia si plimbarea cáteilor dupá caz in functie de programul indicat de proprietar .Pe timpul noptii se asigurá paza si monitorizarea video.

Locatia este in localitatea Ovidiu iar Transportul de la Sediul societatii noastre este asigurat si inclus in pretul cazárii cu masina special echipatá a societatii.

Sejurul este destinat EXCLUSIV animalelor “clinic sanátoase” cu carnet de sánatate valid,vaccinate la zi si deparazitate intern si extern valabile la momentul cazárii.

Cazarea se face doar cu programarea prealabilá la Clinica MegaVet&Pet (0341 - 173 355).

PLATA

Plata tarifului de cazare se face anticipat la sediul Mega Vet&Pet in cuantum de 100% din valoarea serviciilor la data semnarii anexei de cazare la prezentul contract, urmand ca eventuale costuri suplimentare sa fie platite la data preluarii animalului. Tariful de cazare nu este returnabil si nici transferabil sau portabil pentru cazarea altui animal.

Plata si rezervarea on-line se pot face și se consideră active DOAR după ce a fost efectuată plata in valoare de 100% din valoarea serviciilor impreuna cu trimiterea la mailul “megavetpet@gmail.com” a ordinului de plata in format electronic(OP). Contul in care se efectueaza plata este: RO29RZBR0000060018148959. In situația in care Locatarul (Clientul)nu se prezintă la ora și data convenită de comun acord cu Locatorul sau nu respectă (obligațiile legate de vaccinarea animalului respective starea de sănătate )prevăzute la ART 4,lit a din Anexa la contract si Art5,6 din Contract,acesta va plăti o taxă de reziliere egală cu valoarea avansului achitat fără a mai avea dreptul la nici o despăgubire ulterioară .

Pentru a scurta durata de asteptare in cabinet, documentele se pot scana si completa in prealabil. Acestea se pot descarca accesand ACEST LINK. Documentele consistand in Contract si Anexa se vor semna olograf la momentul predarii animalului.


Program
L-V: 10:00 - 18:00
S: 10:00 - 15:00
D: 10:00 - 12:00


0341 - 173 355


Str.Zorelelor
nr. 45-47, C-ta

Politica de Cookies

Politica de Confidentialitate